Om stedet

Med en beliggenhed i den sydlige udkant af Haderslev by – præcis 3 km. fra Haderslev centrum – henvender Riisgaard Sportsrideklub sig primært til den ambitiøse dressurrytter, men også motionsdressurrytteren er meget velkommen.

Med de rigtige rammer, gode træningsvilkår og et inspirerende miljø tilstræber vi at give hest som rytter de bedste muligheder for at nå langt inden for dressuren.

Riisgaard Sportsrideklub “RISK” har til huse på Riisgaard Sportsridecenter. Vi har ca. 60 medlemmer i vor økonomisk og social velfungerende rideklub. Medlemskab af rideklubben koster 300 kr. pr. år.

Forholdene på ridecentret lever både med stald og folde på alle niveauer op til de skarpere krav til dyrevelfærd, som er blevet indfaset. Bl.a. er alle vore bokse over 12 m2, ligesom luft og lys i stalden er i top.

På centret er der 26 bokse. Din hest bliver fodret 6 gange dagligt med foderautomater, og vore ansatte søger for, at der bliver strøet med halm ved hesten hver dag. I vinterhalvåret muges hele madrassen ud hver uge, – i sommerhalvåret hver anden uge. I fald du gerne vil have hesten til at stå på spåner/træpiller, får du et afslag på 500 kr. pr. mdr., men så står du selv for køb og vedligeholdelse af madrassen.

Du kan vælge selv at komme med dit hø/wrap, eller du kan mod et tilkøbe af vores ret så tørre wrap til 1,50 kr. pr. kg..

Der er i alt 30 folde. Du har mulighed for at have en privatfold for 100 kr. pr. mdr, men du kan også vælge at gøre brug af fællesfoldene, som ikke koster ekstra. For at undgå foldskader har vi som udgangspunkt kun 1 hest til at gå på hver fold.  Der er ingen tidsbegrænsning på, hvor længe du kan have din hest på fold.  Som en serviceydelse kan du frit vælge, hvorvidt du i dagligdagen vil have os til at trække din hest til og fra fold, – det koster 12,50 kr. pr. vej pr. gang.

Der forefindes desuden solarie, vaskemaskine og skridtbånd, samt vandspiltov med varmt vand, ligesom vi har toiletforhold, der er rent, opvarmet og tidssvarende. Ud over plads i opvarmet sadelrum til sadler, trenser, ridestøvler og striglekasse, hører der til hver boks plads til et sadelskab og en palleplads, hvor man kan have dækner, gulerødder mv.

Der er ansat 3 medarbejder til dels at fodre, strø og trække heste ud og ind fra fold samt til at harve baner og reparere indhegning.

I fald du skulle have lyst til at få en rundvisning, er du helt uforpligtende velkommen til at kontakte Lars på tlf. 61544422.

Ekvipager ude fra kan, i det omfang de ønsker at modtage undervisning  af en af vore 2 ridelærer, eller de tidligere har været opstalder på centret, mod betaling af 40 kr. pr. gang eller 500 kr. pr. mdr. komme og gøre brug af centrets faciliteter.

Åbningstider 

Centret har åbent alle dage fra kl. 6.00 til kl. 22.00. Ridehallen er åbent alle fra kl. 7.00 til kl. 21.00.

Adresse

Riisgaard Sportsridecenter har adresse på:  Vandlingvej 105, 6100 Haderslev. Tlf. 61544422

Facebook

Følg os på Riisgard Sportsrideklub