Om stedet

Velkommen til Riisgaard Sportsridecenter

Riisgaard Sportsrideklub har primært fokus på den ambitiøse dressurrytter.

Med de rigtige rammer, gode træningsvilkår og et inspirerende miljø tilstræber vi at give hest og rytter de bedste muligheder for at nå langt inden for dressurens verden.

RISK har til huse på Riisgaard Sportsridecenter med en beliggenhed i den sydlige udkant af Haderslev by, – præcis 3 km. fra Haderslev centrum.

På centret er der 26 bokse. Vi har ca. 60 medlemmer i vor økonomisk og social velfungerende rideklub, Medlemskab af rideklubben koster 300 kr. pr. år.

Forholdene på ridecentret lever både med stald og folde på alle niveauer op til de skarpere krav til dyrevelfærd, som er under indfasning.

Boksprisen er: 2.250 kr. pr. mdr.

Der er i alt 31 folde. Du har mulighed for at have en privatfold for 100 kr. pr. mdr, men du kan også vælge at gøre brug af fællesfoldene, som ikke koster ekstra. Der er ingen tidsbegrænsning på, hvor længe du kan have din hest på fold.

Der forefindes desuden solarie, vaskemaskine og skridtbånd.

Åbningstider

Centret har åbent alle dage fra kl. 6.00 til kl. 22.00. Ridehallen er åbent alle hverdage fra kl. 7.30 til kl. 21.30, og weekend, samt helligdage fra kl. 8.00 til kl. 18.00.

Adresse

Riisgaard Sportsridecenter har adresse på:  Vandlingvej 105, 6100 Haderslev. Tlf. 61544422

Følg os på Riisgard Sportsrideklub