Aktivitetsplan for Riisgaard Sportsrideklub 2019

Hermed en oversigt over aktiviteter i det første halvår af 2019. Nærmere information kommer til aktiviteterne, når tiden nærmer sig. Hold derfor øje med kommende opslag, tilmeldinger og mails.

Den 21. marts 2019:

Generalforsamling i Riisgaard Sportsrideklub kl. 19.00 i Rytterstuen.
Klubben sørger for kaffe og kage.

Den 20. og 21. april 2019:

Kursus ved examineret træner, human- og hestefysioterapeut Claus Toftegaard.
Kurset arrangeres af Mette Klose. Skal du ikke selv ride, er du mere end velkommen til at få gode fif og idéer fra tribunen.

Den 26. maj 2019:

1.afdeling af Årets Klubmesterskab 2019.
Klubmesterskabet afholdes i år over to stævner. Hver rytter har derfor en ekstra mulighed for at være med i dysten om at blive Årets Klubmester 2019.
2. afdeling forventes afholdt senere på året.

Den 23. juni 2019:

Skt. Hans aften i kombination med Årets Sommerfest. En altid hyggelig aften i festligt selskab. Klubben tænder op i grillen, hvortil hver bidrager til en stor anretning af lækker mad. Senere på aftenen tændes op i det store bål og stemmebåndene motioneres med en fællessang.

Vel mødt!